PROFIEL

DSCN1214 DSCN1246 DSCN1266


Lasbedrijf Donker is sinds 1989 bezig met de verwerking van metaal.
Ons bedrijf is verdeeld in een afdeling plaatwerkerij en een constructiegedeelte. Dit laatste is ook weer verdeeld in ferro- en non-ferro. In de loop der jaren is de afdeling plaatwerk een groot onderdeel van ons bedrijf geworden. De in 2007 aangeschafte lasersnijder heeft hier enorm aan bijgedragen.

Het lasersnijden van plaatwerk geeft een zeer grote nauwkeurigheid. Ook is het mogelijk om de materialen te lasermarkeren. Dit biedt een grote tijdsbesparing in het las- of montageproces. Voor het kanten (zetten) van plaatwerk beschikt Lasbedrijf Donker over een 3 meter Safan kantbank uit 2011. Aan soorten en dikten materiaal hebben we een breed scala op voorraad, zodat we meestal kunnen werken met korte doorlooptijden. Graag helpen wij u met het vinden van een passende oplossing voor uw wensen.

Wat betreft het lassen zijn de mogelijkheden ook bijzonder groot. Staal, RVS, aluminium, gietijzer, wij zijn van alle markten thuis. Wanneer de klant het wenst, plaatsen wij de producten op locatie. Wij beschikken hiervoor over een volledig ingerichte servicebus.

Voor een impressie van onze producten verwijzen wij u graag naar onze fotogalerij.